Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Iets meer tijd voor opzeggen zorgpolis'

Woensdag 01 maart 2006 16:58Margot Boesveld

 

Consumenten krijgen van enkele grote verzekeraars iets meer tijd om hun oude verzekering op te zeggen. Officieel kan dit tot 1 maart. Maar volgens het Algemeen Dagblad bieden Menzis, Zilveren Kruis Achmea, CZ en ONVZ klanten een paar dagen tot een week extra de tijd. De maatschappijen willen zich coulant opstellen vanwege de grote drukte bij hun administratieve afdelingen.

Zorgconsumenten die willen overstappen kunnen tot 1 mei een nieuwe zorgverzekering kiezen. Wel moet de oude verzekering voor 1 maart aanstaande zijn opgezegd. Volgens enquêtes moeten nog honderdduizenden Nederlanders de knoop doorhakken. Bron: Algemeen Dagblad

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over