Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

In het nieuws: daling energietarieven en netwerktarieven

Vrijdag 25 oktober 2013 10:54Margot Boesveld

 

Er zijn berichten in het nieuws geweest over een daling van de energietarieven.
Dit betreft de variabele tarieven van leveranciers: dit zijn de hoogste tarieven in de markt gaan per januari 2014 dalen (variabele tarieven worden halfjaarlijks aangepast n.a.v. de ontwikkelingen inkoopmarkt).

Wanneer u lid bent bij de Vastelastenbond kiest u voor vaste tarieven: deze zijn bij aanvang al stukken lager dan de variabele tarieven in de markt (als de inkoopmarkt daalt, dalen ook direct de aangeboden vaste tarieven).

De daling vindt plaats voor mensen die nooit eerder overstapten, of van wie hun vaste contracttermijn is verlopen. U kiest via de Vastelastenbond telkens opnieuw voor lagere, vaste tarieven waardoor u áltijd voordeliger uit bent dan een consument met een variabel tarief.

Een ander bericht dat in het landelijke nieuws is opgenomen is dat de netwerkkosten in 2014 gaan dalen. De netwerkkosten betaalt u aan uw leverancier. Uw leverancier draagt deze kosten weer af aan de netbeheerder in uw regio. Deze kosten staan los van de leveringstarieven die uw energieleverancier in rekening brengt. Deze daling is voor iedereen die een energiecontract heeft van toepassing (ongeacht de leverancier). Ook als lid van de Vastelastenbond heeft u hier dus voordeel bij.

Voor meer informatie over variabele tarieven lees hier verder: http://www.vastelastenbond.nl/blog/variabele-actietarieven-geen-voordelige-keuze-consument

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over