Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Industrie wil af van energieslurpende lampen

Woensdag 06 juni 2007 15:35Margot Boesveld

 

De Europese lampenfabrikanten willen af van de niet-energiezuinige lampen. Ze willen de minst efficiënte lampen na 2015 niet meer produceren.Dat heeft de lampenindustrie, waaronder bedrijven als Philips en Osram, bekendgemaakt. De Europese Commissie is enthousiast over de plannen.De bedrijven claimen dat als de EU hun voorstellen overneemt als wetgeving, er een reductie te verwachten is van 60 procent op de uitstoot van het broeikasgas CO2 (kooldioxide) als gevolg van verlichting in huishoudens.Volgens de industrie betekent dat in Europa een besparing van 23 megaton CO2 en 63.000 Gigawatt uur (Gwh). Dat zou neerkomen op een financiële besparing voor de EU-burgers van 7 miljard euro.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over