Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Informatieloket ConsuWijzer van start

Vrijdag 06 oktober 2006 15:43Margot Boesveld

 

Staatssecretaris Karien van Gennip heeft woensdag ConsuWijzer geopend, een informatieloket waar de consument terecht kan voor praktische tips en voor advies over zijn rechten. "ConsuWijzer wordt niet zozeer de plek om individuele klachten in te dienen, het wordt meer de plek om informatie in te winnen. Nadat ze goed geïnformeerd zijn over hun rechten kunnen consumenten een individuele klacht neerleggen bij de leverancier van een product of dienst", aldus de CDA-bewindsvrouw in haar toespraak.Dat de Nederlandse consument de informatie goed kan gebruiken blijkt uit recent onderzoek. Ruim een op de drie Nederlanders heeft het afgelopen jaar iets gekocht, waarmee hij of zij later een probleem had. Over wat de consument vervolgens te doen staat, bestaat veel misverstand.Consument vaak onwetendZo weet meer dan 40 procent niet dat je binnen zeven dagen kunt afzien van een aankoop via internet. Ook blijkt 40 procent van de Nederlanders niet goed op de hoogte te zijn van garantie op een product. Bovendien denkt 80 procent ten onrechte dat je bij spijt van een aankoop zonder meer recht hebt om te ruilen in de winkel.ConsuWijzer is een initiatief van de nieuwe Consumentenautoriteit, de Nederlandse Mededingingsautoriteit en van de Opta, die toezicht houdt op telecom- en kabelbedrijven.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over