Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Internetplusbellen kost KPN circa 10 miljoen euro per maand

Vrijdag 06 juli 2007 13:13Margot Boesveld

 

Het verbeteren van de dienst Internetplusbellen heeft KPN in het eerste kwartaal 25 tot 30 miljoen euro gekost. Ook de komende kwartalen zal KPN nog fors in de dienst moeten investeren, zegt Baptiest Coopmans, lid van de raad van bestuur van KPN, vrijdag in het AD. "We moesten zes- tot zevenhonderd monteurs inschakelen om bij mensen de aansluitingen te doen", aldus Coopmans. Door technische en organisatorische problemen zaten tienduizenden mensen soms wekenlang zonder telefoonverbinding. Het geld dat KPN heeft geïnvesteerd is deels opgegaan aan schadevergoedingen.Omdat de klachten zo talrijk waren, ging de Consumentenbond zich ook met Internetplusbellen bemoeien. Uiteindelijk besloot de bond begin mei om de strijd te staken omdat het juridisch te ingewikkeld was.Achteraf erkent Coopmans dat KPN te lang is doorgegaan met het accepteren van nieuwe klanten. "We hadden begin december vorig jaar aan de rem moeten trekken en niet drie maanden later."Bron: Webwereld

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over