Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Kabinet overweegt eigen risico van 150 euro in zorg

Donderdag 03 mei 2007 11:29Margot Boesveld

 

Iedereen vanaf 18 jaar moet mogelijk vanaf 1 januari volgend jaar de eerste 150 euro aan zorgkosten zelf betalen. Dit eigen risico geldt niet voor chronisch zieken en gehandicapten. Ingewijden bevestigen een bericht in de Volkskrant van vrijdag dat hierover binnen het kabinet wordt gesproken. De discussie zou vooral gaan over de vraag hoe de groep chronisch zieken en gehandicapten moet worden afgebakend.Het eigen risico moet in de plaats komen van de huidige no-claimregeling. Die houdt in dat iemand die weinig gebruik maakt van de zorg een bedrag van maximaal 255 euro per jaar kan terugkrijgen. Net als bij de no-claim zal voor het bezoek aan de huisarts, verloskundige zorg en kraamhulp geen eigen risico gelden.Dat er voor de no-claim een alternatief zou komen, is afgesproken in het regeerakkoord. Hoe dat alternatief er zou uitzien, is daarin niet gedetailleerd uitgewerkt. Het plan voor een eigen risico wordt vrijdag in de ministerraad besproken, maar betrokkenen betwijfelen of daarover deze week al een knoop wordt doorgehakt.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over