Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Kabinet wil belgegevens anderhalf jaar bewaren

Maandag 22 januari 2007 10:31Margot Boesveld

 

Telecom- en internetproviders moeten volgens het kabinet worden verplicht om gegevens van het gedrag van hun klanten anderhalf jaar te bewaren. Dat blijkt uit een conceptwetsvoorstel. Een woordvoerder van telecombedrijf KPN bevestigde zaterdag een bericht hierover in NRC Handelsblad. Betrokken bedrijven hebben het concept toegestuurd gekregen.De ondernemingen hebben bezwaar tegen het voorstel. Dat hebben zij via een gezamenlijke brief aan het ministerie van Economische Zaken kenbaar gemaakt.Volgens de KPN-woordvoerder zal het voorstel zorgen voor veel hogere kosten en verwacht hij problemen bij het opslaan van de enorme hoeveelheid data. De data betreft niet de inhoud van de gesprekken, maar telefoonnummers, e-mailadressen, bellocaties en de lengte van gesprekken. Voor opsporingsdiensten kan die informatie nuttig zijn bij de bestrijding van terrorisme en zware criminaliteit.De ondernemingen wijzen erop dat het de overheid is die het plan uitvoerbaar moet maken en dat zij een passende vergoeding verwachten.Bron: Vara Kassa

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over