Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Kabinet wil spaargeld 'rechtvaardiger' belasten'

Maandag 15 september 2014 15:07Margot Boesveld

 

Het kabinet sorteert voor op een ,,rechtvaardiger'' belasting van vermogen. Dat staat in de brief over de toekomst van het belastingstelsel die staatssecretaris Eric Wiebes (Financiën) op Prinsjesdag presenteert, melden Haagse bronnen aan De Telegraaf.

Andere heffing gunstiger voor kleine spaarder

Er wordt gekeken of de heffing de reële opbrengst van een vermogen kan belasten. Weinig mensen halen de fictieve opbrengst van vier procent die nu geldt. Een andere berekening zou voor kleine spaarders gunstig uitpakken en zou voor mensen met een groot vermogen betekenen dat ze meer gaan betalen.

Weinig concrete maatregelen

De langverwachte visie over een nieuw belastingstelsel bevat volgens ingewijden weinig concrete maatregelen, maar beperkt zich vooral tot denkrichtingen. Zo komt er een onderzoek naar een andere berekening van de vermogensrendementsheffing. 

Kinderopvangtoeslag hervormd

Ook het kinderopvangtoeslag wordt volgens De Telegraaf hervormd en zou zich richten op een efficiëntere manier van uitbetalen. Nu dragen ouders belasting af aan de fiscus en die keert vervolgens weer een toeslag uit aan dezelfde ouders. Dit ,,rondpompen van geld'' kan volgens de krant eenvoudiger en goedkoper en zal het werk van de Belastingdienst fors verlichten. ANP/Telegraaf

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over