Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Kamer wil plafond tegen woekerrente

Dinsdag 19 juli 2005 10:20Margot Boesveld

 

Gisteren plaatste we al een bericht over de overdreven hoge rente die kredietverstrekkers rekenen. Een meerderheid van de kamer wil paal er perk stellen aan de woekerrentes van sommige kredietverstrekkers. Ze vinden dat de maximaal toegestane rente drastisch naar beneden moet. Het maximum is nu vastgesteld op 20,9%. Lees artikel.

Het is goed dat de overheid iets gaat doen aan de woekerrentes van een aantal bedrijven. Het wordt steeds gemakkelijker om geld te lenen. Helemaal als de rentepercentages zo hoog zijn. Laten we hopen dat de kamer goede maatregegelen neemt. Een maximum van bijvoorbeeld 8% zou al een hoop problemen voorkomen.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over