“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Katrina nekt automobilist

Maandag 05 september 2005 16:27Margot Boesveld

 

Mede door de orkaan Katrina kwam de prijs voor ruwe olie boven de 70 dollar uit. Als je na gaat dat de prijs voor olie twee jaar geleden nog 20 dollar was begrijp je dat dit vergaande gevolgen heeft. De als maar stijgende olieprijs heeft als gevolg dat autorijden duurder wordt, energie duurder wordt, dat producten duurder worden, et cetera.

Het snelst is de stijging te merken in de brandstofprijs. Bij elke verhoging van de olieprijs verhoogt Shell de brandstofprijzen. Euro ongelood komt door de jongste prijsverhoging (3 – 9 -2005) op een adviesprijs 1,479 euro, super op 1,533 euro en diesel op 1,125 euro.

Uitgaande van de adviesprijzen van Shell is euro ongelood sinds begin dit jaar 29 cent duurder geworden, super eveneens 29 cent en diesel 23 cent.

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over