Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Klachtenlijn voor overstappers zorgverzekering

Dinsdag 20 december 2005 11:15Margot Boesveld

 

Patiënten en consumentenorganisatie NPCF heeft een meldpunt geopend voor mensen die problemen ondervinden bij het overstappen naar een andere zorgverzekeraar. De NPCF wil met de lijn controleren of de verzekeraars zich aan hun wettelijke afspraken en beloftes houden.Wie tegen problemen oploopt, kan dit op werkdagen tussen tien uur 's ochtends en vier uur 's middags melden op 030-2916777. Klachten kunnen ook gemeld worden op www.npcf.nl.In mei worden de resultaten aan minister Hoogervorst (Volksgezondheid) overhandigd.Vanaf volgend jaar vervangt de basisverzekering het huidige ziekenfonds en de particuliere verzekering. Iedereen is verplicht zichzelf te verzekeren. Mensen die een andere verzekeraar willen, kunnen tot 1 mei overstappen. De verzekeraars zijn verplicht iedereen voor de basisverzekering te accepteren. Bovendien hebben de meeste verzekeraars beloofd dat zij volgend jaar iedereen zullen accepteren voor een aanvullende verzekering.In de energiemarkt waren er redelijk wat problemen met het switchen. Zou dit ook gelden voor het switchen van zorgverzekeraar? Of hebben deze maatregelen getroffen om een administratieve chaos te voorkomen. Ik ben zeer benieuwd wat de uitkomst van dit initiatief is.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over