Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Klachtenstroom Pretium Telecom houdt aan

Vrijdag 20 april 2007 12:57Margot Boesveld

 

Het aantal klachten over telecombedrijf Pretium blijft stijgen. Bij KPN hebben op dit moment 3.650 mensen hun beklag gedaan. "Het stabiliseert nog niet, wij schrikken hier ook van," aldus een woordvoerder van KPN.Pretium heeft de afgelopen maanden mensen met een vaste telefoonaansluiting gebeld met de vraag of zij goedkoper wilden bellen. Voor veel mensen was absoluut niet duidelijk met welk bedrijf ze te maken hadden. Zij dachten op een aanbieding van KPN in te gaan, maar bleken overgezet te zijn naar Pretium Telecom.Kassa besteedde enkele weken geleden aan dit onderwerp al aandacht. Toen had Consuwijzer al ruim 1.000 klachten ontvangen. De teller bij KPN stond toen op "slechts"  2.500 klachten, in twee weken tijd zijn daar dus ruim 1.000 klachten bijgekomen. Ook bij Kassa zelf blijven de klachten over de werkwijze van Pretium Telecom binnenkomen.Bron: Vara Kassa

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over