Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Klagen wordt makkelijker voor consument

Donderdag 31 augustus 2006 13:23Margot Boesveld

 

De consument kan binnenkort makkelijker klagen. Staatssecretaris Van Gennip van Economische Zaken gaat in tien branches een geschillencommissie instellen. Het gaat om eenvoudige problemen, waar geen advocaat aan te pas hoeft te komen.Van Gennip maakt vandaag de eerste Consumentenmonitor bekend. Volgens de staatssecretaris hebben veel consumenten het idee dat ze nergens met hun klacht terecht kunnen. Daarom komt er meer voorlichting. Van Gennip wil dat er nog veel meer geschillencommissies in het leven worden geroepen. Van Gennip wil ook dat klachten sneller worden afgehandeld. Klanten moeten nu  soms nog een half jaar wachten op een uitspraak. Dat moet drie maanden worden.Bron: NOS/AD

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over