Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Klant krijgt advies digitale tv op te zeggen

Woensdag 04 oktober 2006 14:08Margot Boesveld

 

Het Belgische telecombedrijf Belgacom heeft een klant geadviseerd zijn abonnement voor digitale televisie maar op te zeggen. Technici van het bedrijf zijn er gedurende twee maanden niet in geslaagd de aansluiting in orde te krijgen, zo meldt de krant Het Laatste Nieuws maandag.Jean-Jacque Detiege uit het Waalse Hélécine bestelde op 25 juli digitale tv. Een eerste technicus constateerde een ,,klein defectje'', maar al snel lag de stoep bij Detiege voor de deur open. Ook dat bracht geen oplossing. ,,Er komt te weinig megabyte door de ADSL-lijn van meneer waardoor die niet èn internet èn digitale tv kan ontvangen'', aldus Belgacom.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over