Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Klanten Delta energie krijgen late energierekening

Donderdag 09 januari 2014 11:05Margot Boesveld

 

Duizenden huishoudens in Zeeland hebben sinds oktober geen energierekening meer gehad. Ook zijn er geen voorschotten afgeschreven. Dat heeft energiemaatschappij Delta woensdag bevestigd.

8000 huishoudens

In totaal zijn ongeveer 8000 huishoudens getroffen. ,,Bij een deel is er sinds oktober niets afgeschreven. Dan heb je het over een bedrag van een euro of 800. Bij anderen gaat het om een maand'', aldus een woordvoerder.

Delta stuurt woensdag een brief naar de gedupeerde klanten. ,,Wie geen brief krijgt, heeft geen probleem'', aldus de zegsman.

Alsnog betalen

Klanten zullen het voorschot alsnog moeten betalen. Wie daardoor in de problemen dreigt te komen, kan contact opnemen met Delta. ,,We kunnen bijvoorbeeld afspraken maken over gespreid betalen. De fout ligt bij ons, niet bij de klanten'', laat de woordvoerder weten.

Probleem in computersysteem

Oorzaak is een probleem in het computersysteem van Delta. De meterstanden zijn daar niet goed in opgenomen. ,,Toen we dat ontdekten hebben we direct alle incasso's en facturen gestopt. Er zijn geen onterechte of foute incasso's verstuurd'', zegt Delta.

Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over