Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Kleine verzekeraars scoren beter bij klanten

Woensdag 11 oktober 2006 12:39Margot Boesveld

 

Klanten van kleine zorgverzekeraars zijn tevredener dan die van hun grote branchegenoten. Dat meldt de website Independer zaterdag op basis van een onderzoek onder ruim tweehonderdduizend bezoekers. Kleinere maatschappijen als Salland en ONVZ scoren beter dan bijvoorbeeld Zilveren Kruis Achmea, CZ en VGZ.

Sommige verzekeringsmaatschappijen die dit jaar veel nieuwe klanten binnenhaalden, konden de groei niet aan. Ze scoorden daardoor minder volgens Independer, een website die allerlei producten vergelijkt. Zo liep de waardering van Zilveren Kruis Achmea sterk terug. De beste beoordeling is voor ONVZ: 7,8. Het slechtste cijfer krijgt AnderZorg: 6,5. Zilveren Kruis Achmea scoort een 6,6, net als Agis en Azivo.

Bezoekers van Independer gaven onder meer aan of de verzekeraars klaar staan voor de klant, of ze hun beloften nakomen, of ze declaraties goed afhandelen en of ze bereikbaar zijn.

Bron: nieuws.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over