Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Koffers meest geclaimd bij reisverzekeraars na vakantie

Maandag 24 september 2012 14:45Margot Boesveld

 

Na een wintersportseizoen bleek afgelopen maart dat de bril het meest geclaimd werd bij reisverzekeraars. Op plaats twee stond de koffer of tas en op plaats drie stond de camera. Nu de zomer erop zit, is het voor reisverzekeraars tijd om opnieuw de balans op te maken. Afgelopen zomer blijkt de koffer het meest geclaimde items te zijn. De claims gaan vaak niet over diefstal van koffers, maar juist om beschadiging. Met name de koffer die meegenomen worden in een vliegtuig, lopen schade op. 

Nieuwkomer in de schade top 10 is dit jaar de tablet. Ook hier gaat het vaker om beschadigingen dan om diefstal.

De top 10 schadeclaims bij reisverzekeraars 1. Koffer / tas 2. (Smart)phone 3. Bril op sterkte 4. Kleding 5. Fotocamera 6. Zonnebril 7. Tablet / iPad 8. MP3 speler / iPod 9. Sieraden / horloge 10. Videocamera Bron: Europeesche Verzekeringen.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over