Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Komt er een einde aan de automatische verlenging van een abonnement?

Dinsdag 26 juli 2005 09:00Margot Boesveld

 

De PvdA vindt dat abonnementen niet meer stilzwijgend met een jaar mogen worden verlengd. Nu kunnen kranten, internetaanbieders en hulpdiensten het abonnement nog verlengen zonder de klant te waarschuwen. Daardoor zitten onoplettende klanten weer een jaar vast aan een abonnement dat ze wellicht niet meer willen. Bedrijven moeten klanten verplicht 1 of 2 maanden voor de verlening per brief of mail waarschuwen. De klant kan dan zelf beslissen of hij het abonnement aanhoudt. Lees artikel.

Waarschijnlijk voor veel mensen heel herkenbaar. Je wilt van een overeenkomst af en net als je het wilt opzeggen blijkt dat de opzegdatum net is verlopen. Dan zit je dus een jaar vast aan iets waar je eigenlijk vanaf wilt. Het is goed dat de PvdA nu komt met een voorstel om mensen te waarschuwen voordat de nieuwe contractperiode in gaat. Dit zal een hoop mensen veel geld besparen.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Peter

Ik betwijfel of dit door zal gaan. Het kost grote bedrijven handen vol met geld om iedere keer een mailing eruit te doen om mensen erop te wijzen dat hun abonnement afloopt.

Vrijdag 27 januari 2006 10:11

Plaats een reactie

Lees meer over