Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Kosteloos van contract af bij fusie of overname'

Maandag 30 juli 2007 13:12Margot Boesveld

 

Consumenten moeten bij overnames of fusies het recht krijgen om hun contract met een bedrijf kosteloos te beëindigen. Dat heeft de Consumentenbond maandag geschreven in een brief aan premier Jan Peter Balkenende. Vooral klanten van internetaanbieders, auto- en zorgverzekeringen kloppen vaak bij de bond aan, omdat ze zich na een fusie of overname niet meer thuis voelen bij een bedrijf.Volgens een woordvoerster van de Consumentenbond is de discussie over een overname van de ABN Amro nu heel actueel. Maar de maandenlange overnamestrijd rond de bank is volgens haar niet de aanleiding om de brief aan de premier te sturen. ,,Het is echt een zaak die voor de toekomst geregeld moet worden. Zo verwachten we in de zorg en bij energieleveranciers belangrijke veranderingen in de markt en zien we die al bij internetaanbieders.''Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over