Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Kostenverlaging reden overstap IP-telefonie

Maandag 08 januari 2007 20:41Margot Boesveld

 

De reden voor de overstap naar IP-telefonie is voor 28 procent het verlagen van de gesprekskosten, blijkt uit onderzoek van IP-telefoniespecialist Swyx. Bijna een kwart (24 procent) stapt over vanwege het feit dat ze op zoek zijn naar meer communicatiemogelijkheden. IP-telefonie maakt de samenvoeging van spraak en data in één netwerk mogelijk, wat als voordeel wordt ervaren.Voor 12 procent is de belangrijkste reden om over te stappen het feit dat het ‘bestaande telefoniesysteem verouderd is.’ Nog eens 12 procent geeft aan een ’andere reden’ te zien voor een overstap terwijl 9 procent toegeeft in opdracht van het management zich te verdiepen in een nieuwe telefoniesysteem, 8 procent klaagt over de moeilijkheidsgraad van het beheer van het oude systeem en bij 7 procent loopt het servicecontract af waardoor ze op zoek gaan naar een nieuwe aanbieder.Bron: voipwereld

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over