Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

KPN bouwt subsidie op mobiele telefoons af

Donderdag 17 augustus 2006 17:26Margot Boesveld

 

KPN bouwt vanaf september de subsidie op mobiele telefoons bij nieuwe abonnementen af. Eerder stopte het telecomconcern al met de subsidiering van prepaid-telefoons. Een woordvoerder van KPN bevestigde woensdag een bericht hierover in NRC Handelsblad.Sinds de introductie van mobiele telefonie in Nederland subsidieerden de telecombedrijven de toestellen, die aanvankelijk veel duurder waren. Dit gebeurde om de drempel van de kostbare aanschaf van het mobiele toestel weg te nemen.Maar nu de markt volwassen is geworden, zijn deze subsidies niet langer nodig, zegt KPN. ,,We gaan deze vergoeding op den duur fors terugbrengen'', aldus de woordvoerder.Tweejarige abonnementen voor 40 euro per maand kunnen bijvoorbeeld nog wel rekenen op een gratis toestel. Ook kan KPN besluiten meer subsidie uit te trekken voor speciale marktsegmenten, zoals bijvoorbeeld UMTS-toestellen.Sommige belwinkels overladen klanten die een mobiele telefoonabonnement afsluiten met cadeau's die zijn betaald met de subsidie van het telecombedrijf. Deze krijgt naast het gratis toestel vaak ook een spelcomputer, koffiezetapparaat of zelfs een complete pc. ,,Daarmee werk je in de hand dat je mensen opzadelt met een verkeerd abonnement'', aldus de zegsman. De marktleider overlegt met de belwinkels opdat deze rekening kunnen houden met de subsidie-afbouw. KPN hoopt dat ook andere aanbieders van mobiele telefonie de subsidie op toestellen zullen afbouwen.

Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over