Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'KPN heeft geen machtspositie op mobiele markt'

Woensdag 19 juli 2006 12:03Margot Boesveld

 

Het telecombedrijf Orange is tevergeefs in het verweer gekomen tegen het oordeel van toezichthouder Opta dat concurrent KPN op de mobiele markt geen machtspositie heeft. Het College van Beroep voor het bedrijfsleven heeft donderdag besloten dat er voldoende concurrentie is op deze markt en heeft het protest van onder meer Orange afgewezen.De Opta besloot in november vorig jaar niet in te grijpen in de voorwaarden die KPN stelt voor toegang tot zijn netwerk. Ook zag de waakhond geen reden om de tarieven van KPN voor de overdracht van gesprekken tussen de verschillende netten aan te pakken. Er is voldoende concurrentie en KPN beschikt niet over machtspositie, luidde het oordeel van de Opta.Orange was het daar niet mee eens en stapte samen met het bedrijf Venus & Mercury Telecom naar het college. Volgens de telecombedrijven is KPN wel degelijk een dominante partij en moet de Opta met strenge regels voor het concern komen.Volgens Orange heeft de Opta verkeerde cijfers over het marktaandeel van KPN gebruikt in zijn oordeel. Het aandeel zou groter zijn. Dat klopt, meent het college in Den Haag, maar KPN kan zich desondanks niet onafhankelijk van zijn concurrenten gedragen. Bovendien zijn enkele tientallen mobiele telefonie-aanbieders actief in Nederland. Dit duidt erop dat het niet moeilijk is om toegang te krijgen tot de markt, aldus het college.Bron: Vara Kassa

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over