“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

KPN komt klanten InternetPlusBellen tegemoet

Maandag 18 december 2006 12:02Margot Boesveld

 

KPN heeft een knieval gedaan voor de klanten die klagen over de dienstverlening rond InternetPlusBellen. Het telecombedrijf kondigde donderdag aan dat de kosten voor het bellen naar klantenservicelijnen met ingang van vrijdag fors worden verlaagd.De afgelopen maanden kwamen er bij KPN veel klachten binnen over het nieuwe product dat bellen via een internetverbinding mogelijk maakt. De klachten variëerden van een gebrekkige verbinding tot de administratieve afhandeling van de overstap naar internetbellen.Uit een inventarisatie van het tv-programma Radar bleek bovendien dat klagers lang moesten wachten voordat zij werden geholpen. KPN gaat zijn telefoonlijnen openstellen voor 1 cent per minuut, zolang de wachttijden onaanvaardbaar lang zijn.Klanten van KPN en Planet moesten tot dusver 10 cent per minuut betalen. Klanten bij Het Net waren nog veel duurder uit: 45 cent per minuut.KPN zegt dat de problemen zijn ontstaan door de grote toeloop voor InternetPlusBellen. Momenteel komen wekelijks 20.000 aanvragen binnen bij het telecombedrijf. Eind september waren er meer dan 300.000 klanten die het product afnamen. KPN zegt dat de capaciteit bij de callcenters inmiddels is uitgebreid en dat er meer monteurs beschikbaar zijn die het product kunnen installeren. Volgens KPN gaat er bij 5 procent van de klanten die InternetPlusBellen afnemen ,,iets niet helemaal goed''.Bron: ANP

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over