“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

KPN komt met internettelevisie

Vrijdag 12 augustus 2005 09:00Margot Boesveld

 

Eind dit jaar komt KPN met internettelevisie oftewel IP TV. Het concern is nu nog volop bezig met testen, maar verwacht later dit jaar consumenten minimaal vijftig tv-kanalen via een snelle internetverbinding voor te kunnen schotelen. De kabelmaatschappijen hebben nog steeds 99 procent van de markt in handen, KPN streeft naar 10%.

KPN verwacht echter veel van internettelevisie. Niet alleen is het aanbod veel groter met ongeveer vijftig tot honderd kanalen, ook kunnen tv-kijkers films aanvragen, een elektronische tv-gids raadplegen en programma's opnemen op een harde schijf.

Internettelevisie betekent in de visie van KPN niet tv-kijken op een computerscherm. Een geavanceerd modem en een settopbox zorgen ervoor dat beelden op een gewone beeldbuis verschijnen. Draadloos is de verbinding tussen de apparaten niet. Daarvoor zijn WiFi-verbindingen nog niet betrouwbaar genoeg, aldus het telecombedrijf.

KPN wil nog niet zeggen wat de nieuwe dienst gaat kosten. Tot dusver heeft het concern naar eigen zeggen tientallen miljoenen euro's in het project gestoken. Net als met internetbellen, dat het voorgaande kwartaal is geïntroduceerd, wordt met het werven van klanten voorzichtig begonnen.

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over