“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'KPN komt tegemoet aan eis Consumentenbond'

Vrijdag 09 maart 2007 13:16Margot Boesveld

 

KPN komt tegemoet aan de eis van de Consumentenbond dat de problemen van duizend klanten met internetbellen worden opgelost. Dat heeft een woordvoerder gezegd. De Consumentenbond had geëist dat voor vrijdagmiddag internetbellen bij duizend van zijn leden weer naar behoren zou werken, of dat KPN harde toezeggingen zou doen over de oplossing van de technische mankementen.KPN zegt nu bij twee derde van de huishoudens de problemen te hebben opgelost. Een derde heeft een datum te horen gekregen waarop internetbellen het weer goed moet doen. KPN heeft een aantal klanten nog niet kunnen bereiken, aldus de zegsman.De Consumentenbond had gedreigd met onder meer juridische stappen als KPN niet aan zijn eis zou voldoen. Een woordvoerder van de belangenorganisatie kon nog niet zeggen of het concern daadwerkelijk de duizend klanten heeft geholpen.

Bron: ANP

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over