Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

KPN krijgt Internetplusbellen niet stabiel

Donderdag 26 oktober 2006 13:17Margot Boesveld

 

KPN heeft afgelopen woensdag weer een probleem gehad met het telefoneren via internet. Maximaal 25.000 abonnees konden geen telefoontjes plegen. Nog eens 150.000 hadden problemen met bellen.De gedupeerden ontvingen volgens de zegsman van KPN geen signalen. De storing duurde urenlang. KPN heeft nog niet kunnen achterhalen wat het probleem precies is. Pas rond 22.30 uur waren de verbindingen weer in orde, meldde een woordvoerder.

Ondanks dat KPN-topman Ad Scheepbouwer herhaaldelijk heeft gezegd nieuwe technologieën pas te introduceren als deze goed werken, is dit niet de eerste keer dat Internetplusbellen kuren vertoont. In de maand juli waren er al 3 grote storingen en op 21 augustus had KPN flinke moeite de dienst onder controle te houden.In totaal hebben ongeveer 500.000 mensen een abonnement voor internettelefonie van KPN.Bron: Voipwereld

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over