Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

KPN maakt einde aan wirwar van vaste tarieven

Dinsdag 21 november 2006 16:52Margot Boesveld

 

KPN maakt een einde aan de wirwar van tarieven voor vaste telefonie. Het telecomconcern kent nu nog bijna honderd verschillende prijzen. Per 1 februari volgend jaar blijven daar nog drie van over. De voordeelnummers verdwijnen dan wel, zo liet KPN dinsdag weten liet KPN dinsdag weten.KPN komt met drie abonnementen. Klanten kunnen ervoor kiezen om in het weekeinde, 's avonds of altijd onbeperkt naar vaste nummers in Nederland te bellen voor een vast bedrag per maand. Als iemand buiten de 'gratis' perioden belt, moet hij wel gesprekskosten betalen.Klanten die geen behoefte hebben aan een van de nieuwe abonnementen, kunnen een standaardaansluiting krijgen. Ze betalen dan abonnements- en gesprekskosten. Ze kunnen echter geen gebruik maken van de voordeelnummers. KPN denkt dat zijn klanten behoefte hebben aan duidelijkere tarieven.

Bron: nu.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

ikke

Is het hierdoor ook mogelik om het abonnement dat zojuist een aantal maanden geleden verlengt is, op te zeggen.. wij hebben nl net de brief ontvangen en vinden het belachelijk dat wij een brief moeten toesturen als wij het willen laten zoals het is.. en hebben ook een betere aanbieding elders gekregen, maar ik vraag mij af of ik door deze wijziging vd KPN gewoon kan opzeggen..?

Zaterdag 30 december 2006 12:43

Plaats een reactie

Lees meer over