Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

KPN pakt spam aan

Woensdag 10 januari 2007 16:00Margot Boesveld

 

KPN werkt aan een nieuwe technologie die de meeste ongewenste e-mailberichten (spam) op het Europese internetnetwerk verwijderd nog voordat ze de consument bereiken. Er loopt inmiddels een proef, waarvan de eerste resultaten in juni worden verwacht.,,Als dit project slaagt, raken we verlost van meer spam, niet alleen sneller maar ook met minder fouten en tegen lagere kosten'', zei Robert Clements, directeur Internet van KPN dinsdag. Het Nederlandse telecombedrijf werkt samen met drie Europese branchegenoten, de wereldwijde brancheorganisatie ETIS, virusbestrijders en het onderzoeksinstituut TNO.Met de nieuwe technologie is het mogelijk sneller spam te ontdekken in verschillende landen, liet een woordvoerder van KPN weten. ,,Als er in Spanje bijvoorbeeld spamberichten worden herkend, dan hoeven andere landen niet ook nog hetzelfde bericht te detecteren. Het wordt zo gekenmerkt dat andere partijen er geen last meer van hebben.''De e-mail van de meeste internetters wordt overspoeld met spam. Sommige experts denken dat 80 procent van het e-mailverkeer uit ongewenste reclameberichten bestaat. Verstuurders van spam versleutelen hun berichten vaak zo dat speciale filters de mail niet herkennen. Over de effecten van het experiment wil KPN nog geen uitspraken doen. ,,Daar is het nog te vroeg voor'', aldus een woordvoerder.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over