Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

KPN stelt introductie tv-dienst Mine uit

Woensdag 04 oktober 2006 13:43Margot Boesveld

 

KPN heeft besloten de proefperiode van de internettelevisiedienst Mine te verlengen tot 31 december. Daarmee blijft een grootschalige introductie van de dienst voorlopig uit.Dit meldt de Telegraaf. Als reden voert KPN aan dat dat uit feedback van klanten blijkt dat de dienst nog niet goed genoeg is om in de markt te zetten. Zo zou de televisietuner bij een aantal klanten kuren vertonen.KPN kondigde verder aan dat het pakketten gaat verkopen waarin Mine gebundeld is met de internet- en telefoniediensten. Deze triple-play-pakketten zullen eerst bij wijze van proef in twee steden in de winkels liggen, omdat KPN er volgens een woordvoerster zeker van wil zijn dat alles bij de verkoop van die pakketten ook goed verloopt.

De Telegraaf meldt dat de klanten die Mine testen over het algemeen tevreden zijn.Bron: webwereld.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over