“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | oprichter van de Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

KPN wint aandeel in krimpende TV markt

Donderdag 09 juni 2016 13:53Margot Boesveld

 

KPN heeft zijn marktaandeel op het gebied van televisie vorig kwartaal verder vergroot. Het bedrijf toonde daarmee groei in een krimpende markt.

KPN verbeterde zijn marktaandeel met 0,3 procentpunt, naar 29,2 procent, zo becijferde marktonderzoeker Telecompaper. Concurrent Ziggo verloor een half procentpunt en bedient nu 51,7 procent van de markt.

De hele televisiemarkt kromp voor het vierde kwartaal op rij. In de eerste drie maanden van dit jaar verdwenen er 8.000 aansluitingen, waarmee het totaal uitkwam op iets meer dan 7,8 miljoen.

Het aantal digitale tv-aansluitingen groeide een fractie, maar dat was niet voldoende om de afname van bijna 5 procent bij de analoge aansluitingen te compenseren.

Het nieuwe kanaal Ziggo Sport, dat beschikbaar is voor alle klanten van de kabelaar, lijkt niet genoeg te zijn om de daling van het aantal abonnees te stoppen, zo concluderen de onderzoekers. De markt als geheel staat onder druk door het toenemende aantal mensen dat ervoor kiest om enkel via internet televisie te kijken.

Bron: ANP/Nu.nl

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over

Premie autoverzekering snel omhoog

Woensdag 08 juni 2016 08:50

Autoverzekeringen worden snel duurder. Dat blijkt uit onderzoek van Independer. De vergelijkingssite denkt dat, hoewel nog niet alle verzekeraars hun premies hebben verhoogd, dit nog wel dit jaar zal ...

Lees meer

Glasvezelnet breidt verder uit

Maandag 06 juni 2016 08:41

Steeds meer huizen beschikken over een glasvezelaansluiting. Inmiddels is een op de drie Nederlandse huishoudens aangesloten op het zogeheten FTTH-net, waarmee ze snel kunnen internetten, meldde markt...

Lees meer

Stroomprijs daalt door import uit Duitsland

Maandag 06 juni 2016 08:39

De stroomprijs in Nederland zal de komende tijd waarschijnlijk dalen, doordat er meer stroom uit Duitsland kan worden geïmporteerd. Dat stelde de Autoriteit Consument en Markt (ACM) vrijdag. V...

Lees meer

AFM houdt toezicht op verkoop van mobiele telefoons op afbetaling

Donderdag 14 april 2016 12:20

De regels voor kredietverlening aan consumenten blijven van toepassing op telecombedrijven die telefoontoestellen op afbetaling aanbieden. De telecomsector is er volgens minister Dijsselbloem niet in ...

Lees meer