Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

KPN ziet steeds meer telefonieabonnees vertrekken

Woensdag 02 augustus 2006 16:22Margot Boesveld

 

Het aantal huishoudens dat zijn vaste telefoonabonnement van KPN opzegt, zet zich in een steeds sneller tempo voort. In het tweede kwartaal verloor KPN 165.000 vaste aansluitingen. In het eerste kwartaal vertrokken nog 127.000 abonnees. Dat is in een halfjaar tijd bijna net zoveel als de 328.000 abonnees die in heel 2005 KPN vaarwel zeiden. Dit blijkt uit de kwartaalcijfers van KPN.Volgens KPN kiest een deel van de abonnees dat zijn vaste telefoonlijn opzegt, voor een voip-abonnement van KPN. De rest loopt over naar een andere provider of heeft genoeg aan een mobiel abonnement. Eind juni telde KPN 6,4 miljoen klanten met een vaste telefoonaansluiting.Bron: Webwereldwinkel

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over