Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Krabbelt UPC terug of is Minister Brinkhorst te voorbarig?

Donderdag 25 augustus 2005 13:50Margot Boesveld

 

Gisteren melden we dat Minister Brinkhorst UPC beschuldigde van monopolistisch gedrag. De reden hiervoor was dat enerzijds de tarieven voor digitale televisie gaan stijgen en anderzijds omdat abonnees één nieuwe decoder zouden krijgen. Maar mensen die meerdere toestellen hebben moeten meerdere decoders aanschaffen (€100,- p/s).

UPC spreekt van “foute berichtgeving”. Over tariefsverhoging zijn echter nog helemaal geen besluiten genomen, stelt de kabelexploitant nu. Daarnaast is de nieuwe digitale decoder ook alleen nodig voor digitale tv's. Kijkers kunnen hun analoge toestellen gewoon blijven gebruiken, zonder daarvoor een speciale decoder nodig te hebben.

Ik denk dat UPC terug krabbelt en zijn beleid na de slechte berichtgeving heeft bijgesteld. Minister Brinkhorst zal geen uitspraken doen op vermoedens. Het is goed dat Minister Brinkhorst deze zaken aan het licht brengt en de consument in principe beschermd. Bedrijven als UPC hebben wat betreft de kabel een monopoliepositie in een bepaald gebied. Hier moet dus streng toezicht op worden gehouden.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

j.witberg

UPC is inmiddels op een verkapte manier begonnen met het verhogen van de tarieven. Was het zo dat je tot 1 oktober standaard een ruim aanbod aan zenders kon krijgen, ik meen 23, nu is het standaard pakket aanmerkelijk kleiner geworden en wordt een groot aantal van de oorspronkelijke zenders aangeboden in extra-pakket

Vrijdag 11 november 2005 21:02

Plaats een reactie

Lees meer over