Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Kwaliteitsoordeel voor websites

Vrijdag 15 juli 2005 09:00Margot Boesveld

 

Door het overaanbod van producten kijken en vergelijken steeds meer mensen met behulp van het Internet. Deze sites zijn echter niet altijd even betrouwbaar. Daarom vindt minister Brinkhorst (Economische zaken) dat het hard nodig is dat er een kwaliteitsoordeel komt voor deze websites, bijvoorbeeld in de vorm van een keurmerk. Dit kondigde minister Brinkhorst aan in een brief naar de kamer.

Al eerder bleek bij een onderzoek naar vergelijkingssites voor energieleveranciers dat de informatie niet objectief was, en dat er belanghebbenden aan de sites waren verbonden. Een keurmerk biedt hoet danerk zou uitkomst bieden, maar dan moet dat wel goed gecommuniceerd worden. en e informatie niet objectief was en dat eruitkomst mits dit goed gecommuniceerd wordt.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over