Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Laag buitenlands gsm-tarief na vakantie

Dinsdag 26 juni 2007 17:30Margot Boesveld

 

Mobiele bellers moeten uiterlijk 30 augustus minder gaan betalen voor hun gesprekken in andere EU-landen. Klanten moeten dan wel voor 30 juli antwoorden op een aanbod daarover van hun gsm-bedrijf. Anders gaat het lage tarief pas 30 september in.De Europese Commissie heeft de precieze data maandag bekendgemaakt. De invoering komt voor velen na de buitenlandse vakantie, maar zijn toch het gevolg van de recordsnelheid van elf maanden waarbinnen het Brussels wetsvoorstel formeel is afgerond.Eerder was al bekend dat alle bellers in een ander EU-land maximaal 60 cent per minuut incl btw hoeven te gaan betalen. Gebeld worden mag hooguit de helft kosten. Nu is dat veelal het dubbele.De prijzen gaan in 2008 en 2009 iets verder naar beneden. De Europese Commissie controleert nauwlettend de andere prijzen van telecombedrijven. ,,We letten vooral op de prijzen voor sms en mobiel internetten'', zei EU-commissaris Viviane Reding (Informatietechniek). ,,Als de prijzen daarvan niet ook snel naar beneden gaan, grijpen we hier ook gauw in.''De EU besloot tot een maximumtarief voor grensoverschrijdende mobiele gesprekken, omdat de prijzen extravagant duur waren. Bedrijven berekenden soms wel vijf keer zoveel als de echte kosten. Veel mensen durfden niet meer te bellen in het buitenland, uit vrees voor extreme gsm-rekeningen bij thuiskomst.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over