Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Laag inkomen? Gratis energieadvies en besparingspakket tot 1 december 2007.

Dinsdag 16 oktober 2007 21:10Margot Boesveld

 

De prijzen van gas en elektriciteit blijven stijgen. Besparen op het eigen energieverbruik loont dus de moeite. Zeker voor mensen die toch al van een klein inkomen moeten rondkomen. Speciaal voor hen houden de gemeenten in de regio Rivierenland, waaronder de gemeente Zaltbommel,  tot 1 december  2007 de actie "Energie besparen, snel verdiend".Inmiddels hebben 1800 inwoners in regio Rivierenland gebruik gemaakt van de actie. Als u deelneemt aan de actie komt er een energieadviseur van Lander bij u langs, die bekijkt hoe u in uw huis energie kunt besparen. Ook is er aandacht voor een gezond binnenklimaat in uw woning.U ontvangt gratis een energiebesparingspakket ter waarde van € 60,-. In het pakket zitten in ieder geval spaarlampen, een tafelcontactdoos, tijdschakelaar en een koelkastthermometer. Afhankelijk van de woning komen daar tochtstrips en radiatorfolie bij. Door deze artikelen te gebruiken en de tips op te volgen, kan een gemiddeld gezin jaarlijks gemiddeld € 245,- besparen. Dankzij tips over een gezond binnenklimaat verbetert ook uw comfort.  Energiebesparing is niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook voor het milieu.Doet u mee? Als uw huishouden een netto - jaarinkomen heeft dat lager is dan € 15.900,- kunt u zich tot 1 december 2007 telefonisch aanmelden via 0345-579535 (op maandag  t/m vrijdag tussen 9.00 en  12.00 uur). U kunt zich ook online aanmelden.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over