Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Lage inkomens krijgen hulp bij besparen op energie

Maandag 08 mei 2006 12:31Margot Boesveld

 

Huishoudens met een besteedbaar inkomen tot veertienduizend euro krijgen ook dit jaar hulp bij het besparen op de kosten van energie. Er komt geld beschikbaar voor projecten voor bijvoorbeeld tochtstrips, radiatorfolie en spaarlampen. Dat meldt het ministerie van Verkeer, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (Vrom) maandag.

Minister van Vrom Sybilla Dekker (VVD) stelt dit jaar twee miljoen euro beschikbaar voor nog op te stellen projecten voor energiebesparing. "Deze groep heeft geen geld om energiebesparende maatregelen te treffen, maar krijgt wel hoge energierekeningen", stelt het ministerie.Gemeenten, woningcorporaties en energiebedrijven kunnen projectvoorstellen indienen bij het bedrijf SenterNovem, dat namens Vrom opereert. Per project is maximaal 250 duizend euro beschikbaar.Als je mensen bewust maakt van de besparingsmogelijkheden zorg je voor een duurzame oplossing. Het is dus veel slimmer om mensen te helpen besparen dan om ze meer geld te geven.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over