Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Lage verzekeringspremie nekt internetverzekeraar Ineas

Vrijdag 30 juli 2010 17:27Margot Boesveld

 

De Nederlandse bank heeft onlangs een noodregeling getroffen met internetverzekeraar Ineas. De verzekeraar kan op dit moment niet garanderen dat schades worden uitgekeerd.

Ineas biedt alleen autoverzekeringen aan en staat bekend om haar lage premies. Maar door de hoge schadeclaims, zijn zij nu in de problemen geraakt.
Gratis advies voor leden van Vereniging de Vastelastenbond Heeft u een autoverzekering via Ineas lopen, dan doet u er verstandig aan om uw auto elders te verzekeren. Wellicht heeft u hierover ook al een brief van Ineas ontvangen. U kunt bellen met onze adviseur die u hierover gratis adviseert. Houd uw Ineas polis of verzekeringsgegevens dan bij de hand. Wellicht kunt u namelijk al op korte termijn uw verzekering oversluiten en met een verzekerd gevoel verder rijden.
Vraag nu vrijblijvend en onafhankelijk advies aan!

 

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over