Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Landelijke Genoegdag 17 september 2017

Vrijdag 07 juli 2017 11:40Margot Boesveld

 

De Vastelastenbond is fan van Genoeg ('Meer doen met minder'), een onafhankelijk en bijzonder leuk tijdschrift over vrolijk besparen en kritisch consumeren. Het blad houdt 17 september 2017 de Grote Landelijke Genoegdag,  op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. 

Dat wordt een gezellige en onderhoudende dag voor iedereen die ook graag vrolijk bespaart en eenvoudig wel leven, met zorg voor mens, dier en milieu. Laat uw hart voor duurzaamheid zien en doe mee!

Noteer in uw agenda!

Wat: Grote Landelijke Genoegdag
Wanneer: 17 september 2017
Waar: Westergasfabriek Amsterdam

Crowdfundingactie

Om de dag mogelijk te maken, is er een crowdfundingactie gaande. Die stelt u op een sympathieke manier in staat kennis te maken met het blad: bij een donatie van €19 krijgt u niet alleen het jubileumnummer, maar ook een toegangskaartje voor de Genoegdag. Die overigens gelijk toegang geeft tot de PuurFair, die ook op die dag op de Westergasfabriek wordt gehouden. Er zijn nog allerlei andere, leuke tegenprestaties om uit te kiezen, voor uzelf of om cadeau te doen: boeken met bespaartips, fotografieworkshops, vip-kaarten, etc.

 

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over