“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | oprichter van de Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Let op: foutieve e-mail in omloop

Vrijdag 15 maart 2019 15:05Margot Boesveld
Let op: foutieve e-mail in omloop

Let op: foutieve e-mail in omloop

LET OP: De afgelopen dagen zijn er mails gestuurd met een boodschap die doet vermoeden dat die van ons afkomstig is door de afzender: accounts@mabaops.com. Deze mails zijn niet door ons verzonden en ook niet met onze toestemming. Ons advies is dus om deze mails te verwijderen en niet op de links in de mail te klikken.

Deze mededeling is geplaatst op vrijdag 15 maart 2019

Helaas hebben wij moeten constateren dat er misbruik wordt gemaakt van onze naam. Er zijn momenteel valse e-mails in omloop met betrekking tot de WOZ-waarde Check. Kijk altijd goed naar de afzender van het bericht. Wij versturen e-mails vanuit de domeinnamen: Vastelastenbond.nl en Vastelastenmail.nl 

Wijkt het e-mail adres af? Dan is de e-mail niet verstuurd vanuit de Vastelastenbond. Heeft u andere e-mail adressen, laat het ons weten!

Heeft u interesse in de WOZ-waarde Check? Ga dan direct naar onze website en klik niet op de links in de e-mail.

Hoe kunt u een valse e-mail herkennen?

Het is altijd belangrijk om goed te kijken waar u op klikt, en of de e-mail wel echt komt van de partij waar hij vanaf lijkt te komen. Enkele tips:

  • Klik niet zomaar op links:
  • Controleer het webadres van de link. Deze wordt zichtbaar als u met de muis op de link gaat staan zonder te klikken; na enkele seconden wordt het webadres zichtbaar. Wijkt deze af van onze website? Klik niet op deze link.
  • Navigeer naar de betreffende site. Dan weet u zeker dat u goed zit.

Wij zullen u nooit per e-mail vragen om in te loggen op uw DigiD of andere persoonlijke gegevens af te geven zoals uw gebruikersnaam, wachtwoord.
Vertrouwt u de e-mail niet? Neem dan telefonisch contact met ons op (040-7200200).

Hieronder ziet u een voorbeeld van de e-mail en een overzicht van e-mail adressen die mogelijk misbruik maken van onze bedrijfsnaam.

De e-mail begint met Geachte relatie en heeft een e-mail adres als afzender die niets te maken heeft met ons e-mail adres. Heeft u hier vragen over of heeft u interesse in de WOZ-waarde Check? Ga dan direct in uw browser naar onze website en klik niet op de links in de e-mail.

Voorbeeld e-mail: 

Het onderwerp is: ‘U kunt geheel kosteloos uw WOZ-waarde laten controleren en verlagen’. Wij hebben u dit bericht NIET gestuurd. 

Het bericht is een kopie van onze e-mail en er wordt ten onrechte een foto van onze medewerker gebruikt.  Wij bieden u deze dienstverlening aan en bemiddelen uw bezwaren tegen de vastgestelde WOZ-waarde. In het valse bericht staat, net als in onze berichtgeving dat het loont om bezwaar te maken tegen de WOZ-waarde. Een link onder in de mail zou leiden naar de gratis WOZ-check. Klik niet op deze link. 

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Wolvekamp

Sta al meer dan 3 jaar onder Bewind, heb geen rekening bij de Bank, heb ook geen iDeal.
Mijn Bewindsvrouw wil niet dat ik een computer heb. Heb dus heel veel fouten op mijn computer.
Omdat ik niets kan betalen, komen er geregeld meer fouten bij. Opwaarderen kan ook niet, of is het upgraden. Nu is mij belooft dat ik over 14 dagen of3 weken veel geld op mijn rekening komt, en dan ben ik ook van mijn Bewindsvrouw af, dan gooi ik deze computer weg. En koop ik alles nieuw en neem ik alle beveiligingen die er zijn. Tot die tijd ga ik gewoon door met mijn computer,OKÉ.

Zaterdag 16 maart 2019 13:43

Plaats een reactie

Lees meer over

Koopkrachtverwachting positief 2019

Positieve koopkrachtverwachtingen voor 2019

Maandag 17 september 2018 14:24

Het kabinet heeft de verwachte koopkrachtstijging voor 2019 bekendgemaakt. Gemiddeld gaan Nederlanders er volgend jaar 1,5% op vooruit, 96% van de Nederlanders gaat er volgend jaar ook daadwerkelijk o...

Lees meer
Financiele veranderingen juli 2018

Financiële veranderingen per 1 juli 2018

Maandag 02 juli 2018 09:37

Ieder jaar op 1 juli wijzigen regels en wetten waardoor uw persoonlijke financiële situatie kan wijzigen. De belangrijkste financiële veranderingen zetten wij voor u op een rij. Energietarieven g...

Lees meer
Analoge TV verdwijnt in 2020

Vanaf april geen analoge TV meer via VodafoneZiggo

Vrijdag 09 maart 2018 16:40

Analoge TV VodafoneZiggo verdwijnt binnen 2 jaar. VodafoneZiggo stopt vanaf april geleidelijk met het aanbieden van analoge televisie. De telecomprovider wil overal in Nederland alleen nog maar d...

Lees meer
Kabinet investeert 300 miljoen in klimaat

Investering van 300 miljoen in klimaat door kabinet

Vrijdag 09 maart 2018 15:54

Er wordt dit jaar door de overheid 300 miljoen euro geïnvesteerd in een reeks maatregelen die de CO2-uitstoot in Nederland moet verminderen. Het gaat hierbij om projecten energie neutrale woningbouw,...

Lees meer