Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Let op veranderingen in voorwaarden zorgpolis 2007'

Maandag 11 december 2006 12:22Margot Boesveld

 

Nederlanders doen er verstandig aan de voorwaarden van hun nieuwe zorgpolis goed te vergelijken met die van hun huidige polis. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft dat advies woensdag gegeven. Het RIVM beheert de site www.kiesbeter.nl, die onafhankelijke consumenteninformatie geeft over de zorgpolissen.Volgens het RIVM kan het bijvoorbeeld zijn dat verzekerden per 2007 moeten bijbetalen als ze naar de fysiotherapeut gaan. Dit omdat hun verzekeraar geen samenwerkingscontract heeft afgesloten met de betreffende therapeut.Het kan volgens het RIVM ook zijn dat verzekerden de rekening van een consult per 1 januari zelf moeten voorschieten, terwijl dat in 2006 niet nodig was.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over