Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

 Veiling energie Vereniging Eigen Huis gedeeltelijk succes

Woensdag 12 mei 2010 10:16Margot Boesveld

 

Op donderdag 6 mei 2010 heeft iChoosr voor de leden van Vereniging Eigen Huis opnieuw een veiling gehouden onder energieleveranciers. Energie:direct heeft beide veilingen (1 en 3 jaar vaste prijs) gewonnen. Het verenigen van consumenten is inmiddels een bewezen succes. Het is leuk om te zien dat ook dit initiatief in het voordeel van de consument werkt! We willen daarom graag iChoosr feliciteren met het uitstekende resultaat op voor een 1 jaar vaste prijs. De tarieven zijn echt heel scherp. We adviseren iedereen om de einddatum van de vaste prijs goed te noteren in zijn agenda. Grote kans dat je na een jaar wordt geconfronteerd met een tariefverhoging, zeker gezien stijgende tarieven. De tarieven voor een 3 jaar vaste prijs zijn ook prima. Het is toch stiekem leuk om te zien dat de tarieven voor onze leden nog iets scherper zijn. Aan leden van Vereniging Eigen Huis: overweeg je over te stappen? Op korte termijn zijn de tarieven voor 1 jaar scherper. We denken echter dat je beter kan kiezen voor een 3 jaar vaste prijs. Dan blijft je energietarief de komende drie jaar laag en dat is bij de 1 jaar vaste prijs maar de vraag.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

A.Zanders

Toen ik overging van Essent naar
Energ.direct via vaste k=last ,moest ik hetzelfde betalen ,
nu ga ik over via ver.eigen huis en wordt het minstens 20 E. per mnd minder

Vrijdag 13 december 1901 21:05

Plaats een reactie

Lees meer over