“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Resultaten ledenenquête

Dinsdag 18 mei 2010 12:05Frank van de Ven

 

Onlangs hebben we een enquête gehouden onder onze leden. We waren onder andere geïnteresseerd wat onze leden van ons vinden en of ze ons aan zouden bevelen bij vrienden en/of kennissen. Hieronder wat opmerkelijke resultaten: Ruim 96% procent ervaart onze ledenhulplijn als positief. Maar liefst 76% ervaart het zelfs als goed tot uitstekend. Ook geeft 90% van de deelnemers aan ons aan te bevelen bij vrienden en/of kennissen. Hieronder vindt u een uiteenzetting van de antwoorden. Ook hebben we onze leden gevraagd wat ze goed vonden aan de Vastelastenbond en wat we kunnen verbeteren. Naar aanleiding van hun antwoorden hebben we besloten om te stoppen met het aanbieden van mobiele abonnementen. Het aanbod was naar onze mening onvoldoende onderscheidend en de scherpe prijsafspraken (zoals gemaakt met de mobiele partner) waren na verloop van tijd niet voldoende concurrerend meer. 

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Johan

Ik heb net mijn reactie over de c.bond geplaatst en eigenlijk geeft die het antwoord. Ik hoop dat DE V.L.BOND zo blijft. EERLIJK.

Vrijdag 13 december 1901 21:05

Plaats een reactie

Lees meer over