Maak kennis met Zuleyha. Klantadviseur verzekeringen
Donderdag 25 juni 2020 12:08:03

Zuleyha voor alle verzekeringsvragenNieuw in ons midden is verzekeringsadviseuse Zuleyha. Ze werkt al bijna 20 jaar in de verzekeringsbranche en staat paraat voor onze leden die hun verzekering goed geregeld willen hebben. Haar motto is: Heb je een vraag? Dan krijg je een antwoord!

Via drie vragen leren we haar een beetje beter kennen. 

1. Wie ben je?

Ik ben Zuleyha Kaynas, een echte Eindhovenaar die in de "kruikenstad" Tilburg is beland. Na jaren in Tilburg gewerkt te hebben, ben ik dankzij de Vastelastenbond, weer terug bij mijn roots. Toen ik net de verzekeringswereld inging, had ik geen idee wat er allemaal bij kwam kijken. Daarom vond ik het een uitdaging om mij erin te verdiepen en de kennis en ervaring te gebruiken om mijn klanten hierin te adviseren en wegwijs te maken in deze materie.

2. Wat doe je bij de Vastelastenbond?

Ik ben werkzaam als adviseur schadeverzekeringen. Ik luister naar de wensen en behoeften van klanten en bied het best passende verzekeringspakket aan. Ook na het afsluiten van de verzekeringen zorg ik ervoor dat klanten goed verzekerd blijven tegen de laagste premie en de meest gunstige voorwaarden. Het concept Verzekerd Zonder Zorgen spreekt mij erg aan, omdat dit een andere manier van werken is die veel opener is naar klanten toe. 

3. Wat vind je zo leuk aan je werk?

Klantcontact is voor mij een must in mijn werk. Ik vind het erg leuk om klanten te woord te staan en een helpende hand te geven. De Vastelastenbond voelt als een warme familie, waar ruimte is voor eigen initiatief en een geintje op z'n tijd. Het brengt ook weer nieuwe uitdagingen. De verzekeringswereld is - door alle regeltjes - erg complex. Ik ben de vraagbaak van het bedrijf en krijg de meest uiteenlopende vragen. Het geeft wel een kick dat ik het antwoord weet op deze vragen. 

Mireille van der Heijden
Alleskunner en altijd enthousiast. Bemoeit zich met energie en verzekeringen en alles wat daar mee te maken heeft.
Wil jij altijd op de hoogte zijn van de blogs van de Vastelastenbond?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Er zijn geen nog geen reacties geplaatst. Bent u misschien de eerste die een reactie plaatst?
Bekijk ook
10 x ecologische tips. Energiezuinig jouw woning koel houden.
In juni zijn er al weer veel warme dagen gemeten. Ook de komende weken blijft het warme tropische weer aanhouden. Als het warmer wordt zoeken we massaal verkoeling. Lees hier de feiten en kosten van ...
Vastelastenbond stopt samenwerking Budget Energie
Samenwerking Budget Energie stopt Per 14 juni is samenwerking beëindigd Lees hier wat het voor jou betekent Controleer energie > #overlay-header { margin-top: -480px; displa...
Vraag voor 1 januari 2021 (voorheen 1 juli) een energielabel aan!
De veranderingen voor het energielabel die eigenlijk vanaf 1 juli doorgevoerd zou worden is uitgesteld naar 1 januari 2021. Vanaf dan verandert de regelgeving voor energielabel huiseigenaren. ...

Populair

Word gratis lid van de Vastelastenbond
Als lid van de Vastelastenbond begin je meteen met profiteren:
  • Gratis WOZ-waarde check
  • Advies over al je energievragen
  • Energiefeitjes & bespaartips in je mailbox
  • Jaarlijks adviesgesprek over je vaste lasten

Lees hoe we anderen hebben geholpen

10
Gewoon perfect ontzorgt.
Een uitstekende klantenservice. Op, voor mij serieuze, vragen krijg ik vlot en duidelijk antwoord.
9
Keurig geregeld
Alles keurig op tijd geregeld.
10
Geen omkijken naar
Alles prima en automatisch geregeld.
30-10-2019 Nico, Woerden
21-10-2019 Jan, Cuijk
21-10-2019 Jaap, Schiedam