“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | oprichter van de Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op Verzekeringskosten

Bespaar € 200,- op Verzekeringskosten

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie

Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

€200,- p.j

Meer informatie

Maak kennis met Zuleyha. Klantadviseur verzekeringen

Donderdag 25 juni 2020 12:08Margot Boesveld
Verzekerd Zonder Zorgen Vastelastenbond. Ja het kan provisieloos.

Verzekerd Zonder Zorgen Vastelastenbond. Ja het kan provisieloos.

Zuleyha voor alle verzekeringsvragenNieuw in ons midden is verzekeringsadviseuse Zuleyha. Ze werkt al bijna 20 jaar in de verzekeringsbranche en staat paraat voor onze leden die hun verzekering goed geregeld willen hebben. Haar motto is: Heb je een vraag? Dan krijg je een antwoord!

Via drie vragen leren we haar een beetje beter kennen. 

1. Wie ben je?

Ik ben Zuleyha Kaynas, een echte Eindhovenaar die in de "kruikenstad" Tilburg is beland. Na jaren in Tilburg gewerkt te hebben, ben ik dankzij de Vastelastenbond, weer terug bij mijn roots. Toen ik net de verzekeringswereld inging, had ik geen idee wat er allemaal bij kwam kijken. Daarom vond ik het een uitdaging om mij erin te verdiepen en de kennis en ervaring te gebruiken om mijn klanten hierin te adviseren en wegwijs te maken in deze materie.

2. Wat doe je bij de Vastelastenbond?

Ik ben werkzaam als adviseur schadeverzekeringen. Ik luister naar de wensen en behoeften van klanten en bied het best passende verzekeringspakket aan. Ook na het afsluiten van de verzekeringen zorg ik ervoor dat klanten goed verzekerd blijven tegen de laagste premie en de meest gunstige voorwaarden. Het concept Verzekerd Zonder Zorgen spreekt mij erg aan, omdat dit een andere manier van werken is die veel opener is naar klanten toe. 

3. Wat vind je zo leuk aan je werk?

Klantcontact is voor mij een must in mijn werk. Ik vind het erg leuk om klanten te woord te staan en een helpende hand te geven. De Vastelastenbond voelt als een warme familie, waar ruimte is voor eigen initiatief en een geintje op z'n tijd. Het brengt ook weer nieuwe uitdagingen. De verzekeringswereld is - door alle regeltjes - erg complex. Ik ben de vraagbaak van het bedrijf en krijg de meest uiteenlopende vragen. Het geeft wel een kick dat ik het antwoord weet op deze vragen. 

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Verzekeringen

Ongemerkt betalen verzekerde huishoudens honderden euro’s per jaar aan provisie. Stap daar van af. Dat is in het nadeel van de consumenten en in het voordeel van de adviseur. Keer het tij.

Vervang provisie door vaste vergoeding bij verzekeringen

Donderdag 18 juni 2020 10:30

Vaste vergoeding i.p.v. provisie Transparantie in verzekeringswereld nodig Provisie niet in belang van de klant Nieuwe manier van verzekeren Verzekerd. Zonder Zorgen ...

Lees meer
Goede en betrouwbare informatie over corona en reizen, annuleren en de reisverzekering

Wat vergoedt de reisverzekering bij corona? 5 x vraag en antwoord: code geel & dekking

Maandag 15 juni 2020 11:10

Wat vergoedt de annuleringsverzekering bij corona? Reisverzekering corona code geel & dekking We kunnen weer op vakantie. Vanaf 15 juni 2020 geldt in veel landen code geel. Maar hoe zi...

Lees meer
Hoe zit het met verzekering processierups. Krijg je schade vergoed?

Nederland maakt zich op voor de komst van de processierups. Hoe zit het met je verzekering?

Donderdag 14 mei 2020 16:13

In mei, juni, juli en augustus worden veel Nederlanders geteisterd door de processierups. Maar hoe zit het met je zorgverzekering als je klachten krijgt? En wat als je je boom gaat (moet) kappen of ...

Lees meer
De dekking van je reisverzekering hangt af van je polisvoorwaarden. Ook voor de reisverzekering en het coronavirus.

Corona en je reis- en annuleringsverzekering

Vrijdag 27 maart 2020 15:57

In december 2019 werd het Coronavirus (COVID-19) voor het eerst vastgesteld in China. Het aantal besmettingsgevallen loopt wereldwijd op. Veel landen en gebieden hebben ingrijpende maatregelen getroff...

Lees meer