Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Maatschappelijke organisaties: "Schaf salderingsregeling niet af"

Woensdag 13 december 2017 09:17Margot Boesveld
zonnepanelen salderingsregeling

zonnepanelen salderingsregeling

Het huidige kabinet wil de salderingsregeling al in 2020 afschaffen. Diverse maatschappelijke organisaties hebben de minister nu opgeroepen om het afschaffen van de regeling minimaal tot 2023 uit te stellen.

Met de salderingsregeling krijgen particulieren hetzelfde bedrag terug voor elektriciteit die zij leveren als dat zij er voor betalen als zij het afnemen. De 20 maatschappelijke organisaties waarschuwen de minister van Economische Zaken voor de gevolgen van het afschaffen. Zij verwachten een stagnatie van de groei van zonne-energie in Nederland. Hiermee komt in hen ogen de energietransitie in gevaar.

Door de salderingsregeling worden consumenten gestimuleerd om te investeren in zonne-energie. Consumenten-, woon-, milieu- en bouworganisaties geven aan dat de suggestie dat de regeling verdwijnt al zorgt voor minder verkoop van zonnepanelen. De onduidelijkheid over de regeling draagt ook niet bij aan meer zonne-energie. Het vorige kabinet wilde de salderingsregeling in 2023 afschaffen. Het huidige kabinet is voornemens dit al in 2020 te doen. De overheid zaait zo verwarring aldus de maatschappelijke organisaties.

bron: nu.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over