Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Makkelijker naar andere internetaanbieder'

Donderdag 03 mei 2007 11:31Margot Boesveld

 

Staatssecretaris Heemskerk van Economische Zaken stelt internetproviders een ultimatum met betrekking tot de problemen die consumenten ondervinden bij het overstappen naar een andere provider.Volgens Heemskerk zit een derde van de overstappers dagenlang zonder internet bij het veranderen van aanbieder, 30 procent heeft andere technische mankementen en een kwart heeft problemen met het opzeggen van het abonnement. Ook worden er nog regelmatig rekeningen gestuurd door de vorige provider.De Consumentenbond heeft een jaar geleden al melding gemaakt over de problemen bij het overstappen. Als gevolg daarvan heeft de branche beterschap beloofd, maar desondanks blijven consumenten problemen houden bij een overstap.Volgens overlegplatform FIST, waarin verschillende providers samenwerken, is het de bedoeling dat in de toekomst consumenten maximaal twee uur zonder internet hoeven te zitten bij de overstap van een internetaanbieder. De staatssecretaris dreigt echter met wetgeving wanneer de branche niet snel genoeg met eventuele maatregelen komt.Bron: Algemeen Dagblad

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over