Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Markt abonnementen mobieltjes ondoorzichtig'

Donderdag 30 november 2006 12:28Margot Boesveld

 

Het is voor consumenten steeds lastiger een juiste keuze te maken bij de aanschaf van een abonnement voor een mobiele telefoon. Dat heeft een onderzoek van de Consumentenbond uitgewezen. De bond spreekt van een 'woud aan bundels, tarieven en acties'.De markt is er ten opzichte van voorgaande studies ondoorzichtiger op geworden, aldus de Consumentenbond vrijdag. Volgens de consumentenorganisatie is het voor mensen moeilijk om het goedkoopste abonnement te kiezen. ,,Dat lukt alleen mensen die precies weten hoe laat en hoe lang ze bellen, hoe vaak ze naar vaste of mobiele nummers bellen en hoeveel sms-jes ze versturen.'' Volgens de bond zijn veel mensen zich daar vaak niet van bewust, terwijl een juiste keuze veel geld kan besparen.De Consumentenbond heeft verbeteringen gevraagd bij de brancheorganisatie van telefoonbedrijven en de minister van Economische Zaken.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over