“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Meer auto's op kenteken gezet

Maandag 04 november 2013 15:39Margot Boesveld

 

In oktober zijn 37 procent meer personenauto's op kenteken gezet dan in dezelfde periode vorig jaar. Het ging om bijna 37.000 auto's, vorig jaar waren dat er bijna 27.000. Dat blijkt uit cijfers van de RAI en de Bovag.
De opleving heeft overigens weinig te maken met een gestegen consumentenvertrouwen. "Dit hadden we voorspeld hoor, zo'n eindsprint", zegt een woordvoerder van de Bovag. "Op 1 januari veranderen er wat regels over subsidie en bijtelling, waardoor het vooral voor de zakelijke markt interessant is om nu nog snel even hybrides en - zeg maar - auto's met een stekker te kopen. Als je nu zo'n auto koopt, heb je vijf jaar geen bijtelling. Dat is dus wel interessant".

Achterstand 

"Ondanks de opleving dreigt 2013 een beroerd jaar te worden, we maken de achterstand niet meer goed", aldus de Bovag-zegsman. VW was in oktober het grootste merk met 4279 nieuwe auto's op kenteken. Renault en Toyota werden tweede en derde. Volvo is de grote winnaar van de maand. Het Zweedse merk klom naar de vierde plek in de verkoopstatistieken met 3100 auto's. Daardoor moet Peugeot nu genoegen nemen met de vijfde plaats. De rest van de top 10 bestaat uit Ford, Opel, Kia, Citroën en BMW.

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over