Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Meer dan 2 miljoen internetbellers

Donderdag 05 juli 2007 17:47Margot Boesveld

 

Het aantal internetbellers in Nederland is in het eerste kwartaal gestegen tot boven de 2 miljoen. Dat is een groei met 17 procent. Door de sterke opmars van het bellen via internet kwam de groei van de 'ouderwetse' telefonie in Nederland bijna geheel stil te liggen. Dat bleek donderdag uit een rapport van onderzoeksbureau Telecompaper. In het tweede kwartaal zal de groei van VoIP (voice over internet protocol) aanzienlijk lager zijn, omdat marktleider KPN besloot om zijn product meer gefaseerd op de markt te brengen. Het telecomconcern kende opstartproblemen met InternetPlusBellen, waarvoor veel belangstelling was bij de consument.Voorlopig neemt KPN 5000 nieuwe klanten per week aan voor het bellen via internet. Het concern heeft het lek overigens wel boven water en breidt het aantal nieuwe wekelijkse klanten binnenkort mogelijk uit.De eerder verwachte 3 miljoen internetbellers eind 2007 worden waarschijnlijk net niet gehaald. De verwachting staat nu op 2,8 miljoen Nederlanders die via internet bellen, aldus Telecompaper.KPN heeft een marktaandeel van 30 procent in het internetbellen, gevolgd door internetprovider Chello (19,3 procent) en kabelbedrijf Casema (11,9 procent). Volgens Telecompaper is AtHome in opmars, maar Tele2 en Orange verliezen juist marktaandeel.De markt voor traditionele telefonie via de vaste lijn groeide in het eerste kwartaal amper, met 0,1 procent. Het aantal aansluitingen blijft daarmee staan op iets meer dan 6 miljoen. Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over