Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Meer mensen kiezen 'gestripte' zorgpolis

Woensdag 20 november 2013 12:27Margot Boesveld

 

Zeker een derde van alle Nederlanders die van zorgverzekering wisselt, kiest dit jaar voor de goedkoopste polis waarbij de keuze voor een zorgaanbieder beperkt is. Dat blijkt uit een analyse van de eerste paar duizend overstappers van Zorgkiezer.nl, meldt Trouw.Gestripte zorgpolis

Overstappers

Op basis van overstappers die via Zorgkiezer.nl van polis wisselen, blijkt dat 37 procent kiest voor volledig gestripte polis. Als de trend zich doorzet, komt het totale aantal Nederlanders dat voor zo'n goedkopere polis kiest in 2014 rond de 500.000 te liggen.

Lagere premie

Vanaf volgend jaar zijn er in Nederland drie van deze polissen: Beter Af Selectief van Zilveren Kruis Achmea, Zekur van Univé en Budget Bewust van Menzis. De premies zijn tussen de 80 en 85 euro per maand. Wie geen aanvullend pakket wil en het eigen risico verhoogt, kan op 60 euro uitkomen.

Bron: ANP/Trouw/Zorgkiezer.nl

Kassa stond afgelopen zaterdag volledig in het teken van de zorgverzekering. Kijk hier de uitzending terug.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over