Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Meer problemen na wisselen internetprovider

Maandag 29 mei 2006 15:38Margot Boesveld

 

Volgens de Consumentenbond hebben steeds meer mensen die wisselen van internetprovider problemen. Het installeren van de nieuwe verbinding blijkt vaak lastig te zijn, men heeft gedurende langere tijd geen internet of men krijgt ten onrechte nog rekeningen van hun oude provider.De bond baseert zich op een onderzoek onder 2200 internetters. Bijna de helft van hen is ooit gewisseld van provider; ongeveer een derde van hen deed dat het afgelopen jaar. Dertig procent van de recente overstappers ondervond problemen. Bij de groep die langer dan een jaar geleden overstapte, was dit nog achttien procent.De Consumentenbond wil dat het eenvoudiger wordt om te wisselen van provider en heeft minister Brinkhorst van Economische Zaken gevraagd de providers bij elkaar te brengen en ze tot een gezamenlijk protocol te laten komen. Door het protocol zouden de nieuwe internetproviders de hele overstap op zich moeten nemen.Door de Consumentenbond werd ook gekeken waarom mensen overstappen naar een andere provider of waarom juist niet. Belangrijkste reden om te veranderen blijkt de prijs te zijn. Redenen om bij de huidige provider te blijven, zijn: tevredenheid over de huidige provider, het niet van e-mailadres willen veranderen, het geven van 'te veel gedoe' en de vrees dat men na een overstap zonder internet komt te zitten.

Bron: nu.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over